Image is not available
Geen dag
zonder licht!
Image is not available
Geen dag
zonder licht!
Image is not available
Geen dag
zonder licht!
Image is not available
Geen dag
zonder licht!
Slider

Roofs

Wil je meer gebruik maken van daglicht?

Zoek je oplossingen om daglicht in jouw woning, kantoor of bedrijfspand te krijgen? Steek je licht dan hier op, bij Daglichtunie. Daglicht, dat is onze expertise. De leden van Daglichtunie helpen bedrijven en consumenten om daglicht op een verantwoorde wijze in gebouwen toe te passen. Zij maken van jouw dak een instrument dat energie en licht geeft. Omdat natuurlijk daglicht telt!

Over ons

Bedrijven en consumenten helpen om verantwoord natuurlijk daglicht in gebouwen toe te passen. Dat is de missie van de leden van Daglichtunie. Daglicht is al decennialang onze grote expertise. Met onze kennis en producten zorgen ze ervoor dat iedereen kan genieten van een gezonde woon- en werkomgeving. Van daglicht.

Onze missie is zorgen voor een gezonde woon- en werkomgeving door toepassing van natuurlijk daglicht.

Daglicht & Comfort

Haal de zon in huis. Omdat het kan. Omdat het goed is. Door daglicht maakt ons lichaam meer vitamines aan, hebben we een fitter gevoel en stijgt onze productiviteit. Dat is nog eens goed nieuws op de werkvloer!
lees meer…

Daglicht & Duurzaamheid

Waarom lampen aan zetten als daglicht hetzelfde kan? Door daglicht goed te benutten kun je de energiekosten voor kunstverlichting halveren. Dat is nog eens energiebesparing! Daarnaast is daglicht ook een bron van warmte.
lees meer..

Daglicht & Veiligheid

Daglicht en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In een lichte omgeving voelen we ons veilig, in het donker bekruipt ons al snel een unheimisch gevoel. Daarom is het van groot belang dat er voldoende lichtinval is. lees meer…

Daglicht & Regelgeving

Daglicht is geen overbodige luxe, het is bittere noodzaak. Voor ons welbevinden, voor onze veiligheid, maar óók volgens de regelgeving. In het Bouwbesluit is gedetailleerd omschreven hoeveel daglicht er binnen moet vallen in een woning. lees meer..

Leden van Daglichtunie helpen bedrijven en consumenten met kennis en producten om verantwoord natuurlijk daglicht in gebouwen toe te passen

Wil je meer weten over hoe je daglicht in jouw gebouw kan toepassen, neem dan contact op met de leden van Daglichtunie.